Cafenea / Bistro

Cand spui CAMPUS CAFFE nu poti sa nu iti aduci aminte de cei mai frumosi ani ai tineretii, anii facultatii. Acelasi sentiment il incerci si cand treci pragul cafenelei noastre. Te simti cuprins de atmosfera prietenoasa petrecuta alaturi de cei dragi si te lasi prada gustului rafinat al cafelei noastre. Fie ca doresti sa socializezi, sa servesti preparate traditionale romanesti si internationale, sa joci remi cu prietenii, sa dansezi pana dimineata sau un party cu gasca cafeneaua din cadrul complexului este locul perfect.

Cu un design indraznet si confortabil, o structura moderna ce include si un separeu, capacitatea cafenelei de peste 80 persoane poate gazdui atat evenimente private (petreceri, aniversari, majorate) cat si publice (salsa, karaoke, muzica live).

Va asteptam cu drag !!! 

Restaurant

Personalitatea, intimitatea, eleganta, rafinamentul si stilul modern caracterizeaza salonul restaurant din cadrul complexului Campus Caffe. Fie ca te relaxezi cu prietenii sau familia, fie ca ai o intalnire de afaceri sau organizezi o petrecere de neuitat sunteti mereu bineveniti.
Compus din sala si separeu cu o capacitate de 130 locuri, dotat cu videoproiector, sistem sonorizare si lumini, sistem ventilatie si climatizare restaurantul Campus Caffe este locul perfect pentru : botezuri, cununii, nunti mai mici, petreceri, aniversari, majorate, prezentari, seminarii, lansari carte si venimente business.

Evenimentele din viata ta conteaza pentru noi !!!